2008 m. gruodžio 14 d., sekmadienis

!! Gestų kalbos kursai !!

Surdologijos centras maloniai kviečia Jus į gestų kalbos kursus Jūsų mieste!

Kurčiųjų draugijos įstaiga Surdologijos centras, atsakingas už gestų kalbos
puoselėjimą ir sklaidą, nuo 2009 m. vasario 1 d. organizuoja nemokamus lietuvių gestų kalbos kursus Jūsų mieste. Tai 50 val. gestų kalbos pradžiamokslis Jums patogiu laiku. Užsiėmimus veda Surdologijos centro apmokyti lietuvių gestų kalbos lektoriai – girdintieji ir kurtieji. Tai puiki galimybė išmokti unikalios kalbos ir per ją geriau pažinti Lietuvoje gyvenančią kultūrinę kalbinę mažumą.
Registracija pradedama jau šiandien šiuo elektroniniu adresu: pivorasv@gmail.com; surdo.ignas@gmail.com Jums tereikia nurodyti vardą, pavardę, kontaktinius telefonus ir/ar el. pašto adresą. Pageidautina ir Jums
tinkamą seminarų pradžios laiką. Vos tik susirenka 10-15 asmenų grupė –
pradedame mokymus. Esant poreikiui numatome surengti kursus pažengusiesiems, tereikia savo žinutėje parašyti apie poreikį. Geranoriškai prie iniciatyvos prisideda dauguma Jūsų mieste veikiančių kurčiųjų įstaigų – jos mokymus sutinka leisti rengti savo patalpose, savo informacijos sklaidos kanalais skelbia kursų registracijos adresus. Turime daug geranoriškų partnerių, todėl tikime iniciatyvos sėkme ir rezultatais.
[ištrauka iš http://www.surdo.lt/]

Noriu ir aš prisidėti prie šio kvietimo ir taip pat palinkėti Jums sėkmės gestas po gesto vis labiau pažinti kurčiųjų gimtąją gestų kalbą!

šaltinis: www.surdo.lt

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

labas as ar tai love mano saulius 35m. 198cm. 90kg. vilkijo kauno gtve n23