2008 m. lapkričio 4 d., antradienis

Košmaras

Vieną naktį aš susapnavau košmarą. Sapnavau, kad atėjau į klubą ir radau užrakintas duris, ant kurių kabėjo užrašas PARDUODAMA.



Kai atsibudau, pagalvojau, kad tai tik blogas sapnas. Bet atsidariusi lkd.lt puslapį pamačiau, kad tai tikra!




LKD valdyba nusprendė parduoti kurčiųjų klubą Vilniuje, Kazimiero g. 3 ir nusipirkti nauja pastatą Šilo g. 13





Kurčiųjų klubas Kazimiero g. 3

Gražų senamiesčio pastatą jie nori keisti į šitą mūrinį siaubą:





Šilo g. 13





LKD valdžia džiaugiasi, kad naujas pastatas yra prieš pat Vilniaus kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų reabilitacinio profesinio rengimo centrą, kitaip dar vadinamas amatų mokykla.




Amatų mokykla



Žinoma, gal tiems, kurie mokosi amatų mokykloje, tai bus labai patogu, kad klubas kitoj gatvės pusėje nei mokykla, bet visiems kitiems kurtiesiems tikrai nepatogu. Ir apskritai, vien pastatų išvaizda daug ką pasako: abiems reikia remonto, bet Kazimiero g. pastatas yra daug daug daug kartų gražesnis ir mielesniesnis, o Šilo g. namas yra svetimas, nemielas ir išvis tai nėra ir niekada nebus kurčiųjų antri namai, tai nebus jų susibūrimo vieta.

Labai tikiuosi, kad visa šita problema ir chaosas bus išspręsti jau šį šeštadienį susirinkime, lapkričio 8 d. 12 val.

Visi Lietuvos kurtieji atvažiuokite į susirinkimą ir pasakykite savo nuomonę!

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Tu tiesi,ka rasei apie kluba,"naujasis"klubas man ziauriai nemielas...Nustebusi esu,kad puikiai isikurei savo svetaine,tegyvuoja toliau;)Superine esi,patriote esi;D

Anonimiškas rašė...

Saunuole, atsiuntei i foruma savo puslapi o Roma istryne. bet nepasiduoti, daug jau zino apie Silo g.Tavo puslapis man patinka. sekmes!!!!

Agnė rašė...

Taip ir aš nustebau, kad kodėl ištrynė iš forumo :( Ko ji bijo?! Labai ačiū, už gražius žodžius :) Ir tikrai mes padarysime viską, kad "naujas klubas" niekada nebūtų nupirktas, ten šilo g. yra visiška nesąmonė ;) Susitikisime šeštadienį susirinkime, ir dar taip pat streikuosime ;) :D

Anonimiškas rašė...

Sweika Agnyte...
Tu tokia esi saunuole... ir puikiai sukurei neto puslapi. ir dziaugiuosi kad prisijungt prie kurciuju visuomenes. Is tiesu visiskai nepazistu taves.. gal teks reikia susipazint... :D be to man labai gaila del kurciujo klubo pastato... vis dar neramu... puikiai pazistu roma, daug metu dirbau kurciuju klube kai roma buvo direktore, db pirmininke... is tiesu man nepatinka romos... toks gyvenimas. :) esi saunuole... aciu uz palaikyma...

Agnė rašė...

Tai jums visiems ačiū, kad priimate mane į kurčiųjų bendruomenę! Dėl to aš labai džiaugiuosi :)
Dabar dėl klubo ir Romos. Ji, Roma, yra viena, o mes esame kiek? Manau, kad tikrai mūsų labai daug :D Na, pvz., mūsų yra aktyvių 100+ O Roma viena. Žinoma, ji turi visą galimybę parduoti ir neklausyti kurčiųjų nuomonės. BET pagalvok, kas bus, jeigu ji parduos? Visi kurtieji būtų žiauriai pikti ant Romos, ir tiesiog būtų karas :D Nemanau, kad Roma išdrįs parduoti be kurčiųjų sutikimo. Tik bėda ta, kad Roma gali spausti kurčiuosius, kad sutiktų, Roma gali vaidinti, jog padėtis yra beviltiška ir t.t. Ji gali meluoti taip, kad visi patikės. Todėl mums reikia išlikti tvirtais ir stebėti viską ir saugoti. Galų gale, esu tikra, kad rasime būdų surinkti pinigų klubo remontui, TIK reikia, kad galėtume pasitikėti kurčiųjų valdžia...

Anonimiškas rašė...

Kiek žinau, pastatą Kazimiero gatvėjė kurtieiems padovanojo vienuolės. Todėl dovanota daiktą parduoti yra daugiau negu nepadoru.

Anonimiškas rašė...

Niu aisku neparduokit kazimierio g. pastata! Geriau negyvenk silo g. 13!

Anonimiškas rašė...

Sveika Agne, labai reikalingas telefono numeris, kuris yra nurodytas skelbime. Siose nnuotraukose sunku iziureti, gal gali padeti? Aciu.

Agnė rašė...

Ar tas numeris, kuris yra ant šilo g. 13 namo užrašo Parduodama? tas nr: 860400900
Pirksi namą? :D

Anonimiškas rašė...

Aciu, taip ant sio pastato.